fbpx

Welkom bij FysioLifeStyle Weert!

FysioLifeStyle Weert begon in 1995 als FysioAktief. Een gezondheidscentrum dat zich richtte op bedrijfsvitaliteit en fysiofitness met als voornaamste doel het fit houden van medewerkers van bedrijven. In 2004 besloot FysioAktief samen te gaan werken met LifeStyle health & prevention Limburg BV. In 2005 werden de bestaande activiteiten uitgebreid met fysiotherapie.
In 2010 verhuisde het centrum voor gezondheid van de Gouverneurlaan in Weert naar de Houtstraat 12 in Weert. Een ruime nieuwbouwlocatie met een grote oefenzaal en van alle gemakken voorzien. Per 1 mei 2011 besloot het centrum om zelfstandig verder te gaan onder de naam LifeStyle health & prevention Weert.

In 2020 is ervoor gekozen de fysiotherapie-afdeling een aparte naam te geven: FysioLifeStyle Weert. Vanwege het groeiend aantal patiënten opende FysioLifeStyle Weert per 1 juni 2021 een nieuwe vestiging in het pand van Anytime Fitness aan de Roermondseweg 58B in Weert. Beide locaties zijn rolstoeltoegankelijk en u kunt er gratis parkeren.

FysioLifeStyle Weert heeft zich gespecialiseerd in fysiotherapiefysiofitness en bedrijfsvitaliteit. Een individuele, actieve aanpak staat binnen het centrum voor gezondheid centraal.

Kernwaarden zijn: betrokkenheid, respect, deskundigheid en doelgerichtheid.

Onze deskundige fysiotherapeuten begeleiden mensen en organisaties in de regio Weert op het gebied van gezondheid, ziekteverzuim en inzetbaarheid vraagstukken. Wij willen mensen helpen om een gezond en fit leven te leiden, zowel op het werk als in activiteiten daar buiten.

Daarnaast begeleiden we organisaties om tot een gezonde, veilige en resultaatgerichte bedrijfsvoering te komen. Onze interventies, die plaatsvinden op fysiek en mentaal-emotioneel gebied, zijn gericht op het activeren van een bewustwordingsproces dat leidt tot gedrags- of procesverandering en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

 

Hoe wij omgaan met uw gegevens staat in onze privacy-beleid. Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Maatschapsleden

Paul Broens
Maatschapslid | Fysiotherapeut | Golffysiotherapeut (GPA)
Re-integratietherapeut
Registeradviseur Integraal GezondheidsManagement
Leefstijladviseur
Covid revalidatie
Ademtherapeut

BIG: 69033291404

Meer info

In 1987 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Grotere vervolgstudies die ik gedaan heb zijn: Osteopathie, Sportfysiotherapie, Bedrijfsfysiotherapie, Motivational Interviewing, Ademhalingscoaching, Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid en Kinaesthetics.

Binnen Fysio LifeStyle Weert ben ik vooral werkzaam op het gebied van:

  • Arbeidsrevalidatie
  • Fysieke belasting en belastbaarheid o.a. opleiden ergocoaches
  • Ergonomie en Duurzaam Inzetbaarheid vraagstukken
  • Vitaliteitscoaching
  • Ontspanning middels ademhalingscoaching
  • Gering belastende transfer-methodieken in de zorg, volgens de methode Niveb-Kinaesthetics

Ik benader de cliënt, klant, werknemer holistisch. Dit betekent dat ik samen met de klant breed kijk naar de klachten en of het probleem. De begeleiding, coaching, behandeling is gericht op zelfherstel en zelfredzaamheid zodat cliënten, klanten weer lekker in hun vel komen te zitten.

Daarnaast ben ik maatschappelijk actief als lid van de kerngroep van het platform Weert in Beweging en als ambassadeur van Positeieve Gezondheid.

Chris van de Groes
Maatschapslid | Fysiotherapeut | Manueel therapeut
Re-integratietherapeut
Oncologie fysiotherapeut
Dry Needling

BIG: 39041786104

Meer info

Ik heb na het voortgezet onderwijs achtereenvolgens de studies Fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd (1993), Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort (1997) en vele studies omtrent arbeidsfysiotherapie en manuele technieken (o.a. Mulligan) gedaan. Ik ben erg geïnteresseerd in het achterhalen van de oorzaak van de klachten, dus het zoeken en oplossen van de onderliggende oorzaak t.g.v. verstoorde biomechanica.

Daarnaast werk ik graag in een multidisciplinair team om mensen met chronische pijnklachten te helpen de eigen regie over hun leven weer terug te krijgen.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en ben ik veel te vinden in de sporthal. Ik kijk graag handbalwedstrijden bij HV Rapiditas en ik ben actief binnen de technische afdeling van de vereniging. Het begeleiden bij het verminderen en oplossen van blessures kan hierbij niet achter blijven.

Luciënne Jacobs-Bogers
Maatschapslid | Fysiotherapeut
Re-integratietherapeut
ClaudicatioNet therapeut
Hartrevalidatie
Dry Needling
Echografie | Shockwave
Percutane Electrolyse |  EPTE

BIG: 39033184904

Meer info

Ik  ben in 1988 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd. Na 14 jaren ervaring in particuliere praktijken ben ik sinds 2002 werkzaam bij LifeStyle health & prevention Weert. Vanaf 2011 ben ik mede-eigenaar. Ik gebruik in mijn behandelingen een directe aanpak waarbij ik een duidelijk beeld wil krijgen van de onderliggende oorzaak van de klacht. Hierbij stem ik samen met de cliënt behandeldoelen af en geef ik direct informatie over hetgene u kunt verwachten in herstel. “Het leven is 10% wat je overkomt en 90% hoe je erop reageert”.

Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, tennis en skiën. Bij mij past de quote omdat ik nastreef dat iedereen, met zijn of haar mogelijkheden, zo optimaal en zo lang mogelijk kan bewegen. Mijn visie is dat met bewegen ook tot op hoge leeftijd gezondheidswinst behaald   moet kunnen worden.

In de loop van de jaren heb ik diverse cursussen en specialisaties gevolgd op het gebied van manuele therapie, schouder, hartrevalidatie, bekkenproblematiek, arbeidsfysiotherapie, ergonomie en motiverende gespreksvoering.  Hierdoor heb ik een brede aanpak met diversiteit in het inzetten van verschillende behandelmogelijkheden.

Danny Doré-Callewaert
Maatschapslid | Fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut
Longfysiotherapeut
Hart revalidatie
Covid revalidatie
Dry Needling
Echografie | Shockwave
Percutane Electrolyse | EPTE

BIG: 69912932204

Meer info

Ik ben sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut  bij FysioLifeStyle Weert. Mijn aandachtsgebied ligt bij de sport. Binnen de fysiotherapie houd ik me dan ook voornamelijk bezig met de sportende mens.  Ik begeleid een variërende groep patiënten van jong tot oud. Ook verzorg ik samen met een aantal collega’s begeleiding bij sportclubs zoals FC ODA. Mijn doel is om een sporter van recreatief tot topsporter zo snel mogelijk zijn sport te laten hervatten op een verantwoorde manier. En diegene dan ook te begeleiden van behandelkamer tot veld/zaal. Zelf zoek ik de uitdaging binnen het sporten met tennis.

Naast de fanatieke sporters begeleid ik ook chronische doelgroepen zoals hart en long patiënten.

Medewerkers

Marly Broens-Schroeten
Managementondersteuning

Meer info

Ik werk al diverse jaren bij Fysio LifeStyle Weert. Ik hou me o.a. bezig met kwaliteitsbeleid, contracten met zorgverzekeraars, declaraties van de fysiotherapie en ik ondersteun het management op allerlei gebieden. “I’m not a perfectionist but I like to feel that things are done well.” Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig om al uw eventuele vragen over vergoedingen fysiotherapie, facturen en declaraties zo goed mogelijk voor u te beantwoorden. Laat u het weten als ik iets voor u kan doen?

Inge Jansen-Groenen
Secretariaat

Meer info

Ik ben sinds augustus 2019 twee dagen per week werkzaam op het secretariaat van Fysio LifeStyle Weert.

Een leuke afwisselende baan waar niet alle dagen hetzelfde zijn. Voor mij is het plezier hebben in mijn werk met daarbij ook een leuk en gezellig contact met collega’s en cliënten één van de speerpunten. Daar sluit mijn levensmotto “Lach zolang je leeft, want je leeft zolang je lacht.” geheel bij aan.

Op dinsdag en donderdag ben ik uw eerste aanspreekpunt. Dus mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op. Ik sta u graag te woord.

Sandy Bekelaar-Verheggen
Secretariaat

Meer info

Sinds 2012 ben ik met veel plezier parttime werkzaam op het secretariaat van Fysio LifeStyle Weert. De administratieve en secretariële taken die ik hier uitvoer zijn zeer divers maar dat maakt deze functie juist zo uitdagend en interessant. De slogan “Wacht niet op een goede dag, maar probeer er zelf een te maken!” sluit dan ook volledig aan bij de manier waarop ik mijn werk binnen Fysio LifeStyle Weert kan uitvoeren.

Ik probeer ervoor te zorgen dat elk contact met cliënten hen een tevreden en vertrouwd gevoel geeft. Onlangs heb ik een cursus motivational interviewing gevolgd om onze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Verder verricht ik ook ondersteunende werkzaamheden voor mijn collega’s om voor hen de dag zo goed mogelijk te laten verlopen.

Heeft u vragen of wenst u informatie, dan is het secretariaat uw eerste aanspreekpunt. Dus kom gerust een keertje langs of bel. Ik help u graag!

Aemy den Hollander
Algemeen Fysiotherapeut
Blood Flow Restriction

BIG: 49913293804

Meer info

Hallo!

Mijn naam is Aemy den Hollander.

Fysiotherapeut sinds augustus 2010  en inmiddels bezig met het afronden van mijn Master Manuele Therapie.

Motivatie: Dankbaarheid van je cliënt die zonder medische hulp zijn dagelijks leven weer kan oppakken.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten en lekker eten. Je vindt me dan ook regelmatig op de golfbaan, in de crossfitbox of…. in de keuken.

Waar ik in geloof? “Be the best person you can be!” Beter kun je het niet doen.

Kevin Hendrix
Algemeen Fysiotherapeut | Osteopaat
Covid revalidatie
Dry Needling
Blood Flow Restriction

BIG: 29925060304

Meer info

Ik ben in de zomer van 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. In 2019 ben ik gestart met de opleiding Osteopathie aan de IAO te Zeist. In mijn vrije tijd doe ik fitnessen en spreek ik graag af met vrienden. Vroeger heb ik altijd gevoetbald, maar na het tweemaal afscheuren van mijn voorste kruisband ben ik hiermee gestopt. Men zegt weleens “Ieder nadeel heeft zijn voordeel.” Door de eerste revalidatie ben ik in aanraking gekomen met fysiotherapie en hieruit is de interesse voor het vak ontstaan. Wat ik zo leuk vind aan het vak is dat ik actief met mensen bezig ben en dat ik mensen daadwerkelijk kan helpen met hun klachten.

Milan Broens
Algemeen Fysiotherapeut|
Manueel therapeut i.o.
Dry needling expert

 

BIG: 19929834704

Meer info

Julius Herveille
Algemeen Fysiotherapeut
Dry needling


BIG: 69930206804

Meer info

Ilvy Rehling 
Algemeen Fysiotherapeut
Sport- en houdingsgerelateerde klachten bij pubers/jongvolwassenen
Psychosomatische/stressklachten
Ademhalingsproblematiek

BIG: 49911140804

Kim de Hoo
Fysiofitness trainer
Fysiotherapeut in opleiding

 

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt