fbpx

Veilig, fit en met plezier aan het werk!

Heeft u klachten met bewegen op de werkplek of is er sprake van verzuim door fysieke klachten dan begeleiden onze arbeidstherapeuten u graag.  Bij Arbeidsrevalidatie Fysiek nemen we de tijd om alle factoren die bij uw klachten een rol spelen in kaart te brengen. Er is geen wachtlijst voor Arbeidsrevalidatie Fysiek. U wordt in de regel binnen 2 werkdagen gezien.
Samen met u maken we een plan op maat zodat u fysiek sterker wordt en u uw werk op een minder belastende manier gaat doen. Het einddoel is dat uw fysieke klachten verminderen / verdwijnen en u weer veilig, fit en met plezier duurzaam aan het werk bent!

Voorbeelden van klachten, vragen die bij Arbeidsrevalidatie Fysiek regelmatig begeleid worden:

  • Tillen op mijn werk na een hernia operatie
  • Nek-schouder-arm klachten (KANS / RSI) als beeldschermwerker
  • Repeterend bukken en rugklachten
  • Zwaar trekken, duwen en draaien met schouderklachten
  • Nekklachten bij transferbegeleiding in de zorg

Werkwijze Arbeidsrevalidatie Fysiek bij LifeStyle health & prevention Weert

Arbeidsrevalidatie Fysiek start altijd met een intake door een gespecialiseerd arbeidstherapeut. Het vertrekpunt hierbij is vraagstelling van u, de deelnemer en de opdrachtgever (bijv. werkgever, arbodienstverlener of verwijzende instantie). Vervolgens volgt er een advies en een interventievoorstel op maat. Arbeidsrevalidatie kan uit één of meerdere componenten bestaan zoals fysieke en /of mentale training, scholing arbeidsvaardigheden, werkplekbegeleiding, leefstijlcoaching en het borgen van de behaalde resultaten. Tijdens het gehele project wordt privacy / AVG in de communicatie gewaarborgd.

Na aanmelding kunt u binnen 48 uur bij ons terecht voor Arbeidsrevalidatie Fysiek. De kosten worden in de regel vergoed door de opdrachtgever. Indien 1e lijns reguliere zorg (bijv. fysiotherapie, ergotherapie) noodzakelijk is als voorwaarde voor een optimale arbeidsrevalidatie, dan wordt er samen met u gekeken naar de vergoedingsmogelijkheden via uw zorgverzekeraar.

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of om u aan te melden voor Arbeidsrevalidatie Fysiek bij LifeStyle health & prevention Weert.

Paul Broens
Arbeidstherapeut, expert fysieke belasting
Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid

Wij helpen u graag, bel: 0495-543710 of mail info@fysiolifestyleweert.nl

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt