fbpx

Mentaal Fit op je werk!

Heeft u mentale, psychische klachten en/of problemen, dan bent u bij onze GZ psycholoog, die gespecialiseerd is in arbeidsgerelateerde problematiek, op het juiste adres. Bij Arbeidsrevalidatie Mentaal gaan we zo snel als mogelijk met u om tafel om inzicht te krijgen in hoe het met u gaat en welke relatie er is met arbeid. Samen met u wordt er gekeken, of en zo ja, welke mentale begeleiding passend is om u optimaal te begeleiden. Het einddoel is dat u zelf de regie neemt, dat u balans in het leven ervaart en dat u mentaal fit en duurzaam aan het werk bent!

Arbeidsrevalidatie Mentaal is gespecialiseerd in het begeleiden van:

  • Burn-out / overspannenheid
  • Depressie / stemmingsklachten
  • Angst / fobie (sociale angst, specifieke fobie, paniekstoornis)
  • Traumatische ervaringen / PTSS
  • Spanningsklachten / stress / piekeren
  • Onverklaarde lichamelijke klachten

Werkwijze Arbeidsrevalidatie Mentaal bij LifeStyle health & prevention Weert

Arbeidsrevalidatie Mentaal start altijd met een intake door een in arbeid gespecialiseerd GZ Psycholoog. Het vertrekpunt hierbij is vraagstelling van u en de opdrachtgever (bijv. werkgever, arbodienstverlener of verwijzende instantie). Vervolgens volgt er een advies en een interventievoorstel op maat. Arbeidsrevalidatie Mentaal begeleiding kan uit meerdere componenten bestaan, zoals cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR (Eye Movement Desensitization Reprocessing), mindfulness,  Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Tijdens het gehele project wordt privacy/AVG in de communicatie gewaarborgd. Na aanmelding kunt u snel bij ons terecht voor Arbeidsrevalidatie Mentaal. De kosten worden in de regel vergoed door de opdrachtgever.

Neem contact op met ons secretariaat voor meer informatie en/of om u aan te melden voor Arbeidsrevalidatie Mentaal bij LifeStyle health & prevention Weert.

Sandy Bekelaar
Secretariaat

Wij helpen u graag, bel: 0495-543710 of mail info@fysiolifestyleweert.nl

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt