fbpx

Positieve Gezondheid bij Fysio LifeStyle Weert

Positieve Gezondheid is ‘het vermogen om je aan te passen en je eigen regie te voeren, in het licht van de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven’. Het gedachtegoed van Positieve Gezondheid is ontwikkeld door mevrouw Machteld Huber en wordt sinds 2012 steeds meer toegepast.

Positieve Gezondheid en uw klacht

Positieve Gezondheid is een zienswijze die bij Fysio LifeStyle Weert wordt gebruikt om onze cliënten een brede kijk te geven op hun gezondheid. Mensen zijn niet hun aandoening maar in de zorg ligt daar doorgaans wel de focus op; alle aandacht gaat naar klachten en gezondheidsproblemen en hoe die opgelost kunnen worden. Positieve Gezondheid kiest een andere invalshoek. Het accent ligt niet op ziekte maar op de mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt.

Positieve Gezondheid is een bredere kijk op gezondheid, uitgewerkt in 6 dimensies: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. Met die brede benadering draag je bij aan het vermogen van mensen om met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven om te gaan én om zoveel mogelijk eigen regie te voeren.

Positieve Gezondheid gebruiken wij o.a. bij:

  • Leefstijl Coaching
  • Chronische pijnklachten
  • Vermoeidheidsklachten
  • Motiverende gespreksvoering

Neem gerust vrijblijvend contact op bij vragen over Positieve Gezondheid bij Fysio LifeStyle Weert.

Positieve Gezondheid

Paul Broens
Algemeen Fysiotherapeut, Leefstijladviseur, ambassadeur Positieve Gezondheid

Wij helpen u graag, bel: 0495-543710 of mail info@fysiolifestyleweert.nl

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt