fbpx

Niveb Kinaesthetics: partner in huis van Fysio LifeStyle Weert

Gezondheidsbevorderende transferbegeleiding in de zorg!

Iedereen beweegt en iedereen beweegt anders. Niveb Kinaesthetics hanteert het “zelf bewegen” als uitgangspunt voor haar educatie- en cursusaanbod. Het resultaat van deze innovatieve transferbegeleiding in de zorg is tweeledig:

  1. Het draagt bij aan het verbeteren van de zelfredzaamheid van de cliënt
  2. Het vermindert de fysieke belasting van de zorgmedewerker

Werkwijze

De aanpak van Niveb Kinaesthetics is dus meer dan een til- en verplaatsmethode. Het is een benaderingswijze die bijdraagt aan de gezondheid van zowel de hulpvrager alsook van de zorgverlener. De methodiek is wetenschappelijk gefundeerd en wordt al jarenlang succesvol toegepast in Zwitserland en Duitsland. Ook in Nederland zijn er steeds meer organisaties die de meerwaarde van Kinaesthetics in de dagelijkse praktijk ervaren hebben.

Fysiotherapeut Paul Broens van Fysio LifeStyle Weert biedt, in samenwerking met Niveb Kinaesthetics, scholingen en trainingen voor zorgmedewerkers aan, op het gebied van ergonomisch en minder belastend werken. Ook is het mogelijk om voor uw organisatie ergocoaches in de zorg op te leiden.

Wilt u meer informatie over Niveb Kinaesthetics, neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden en oplossingen die Niveb Kinaesthetics u kan bieden bespreken .

Paul Broens

Paul Broens
Fysiotherapeut
Trainer Kinaesthetics methode

Fysio LifeStyle Weert

Norbert Hattik
Directeur Niveb

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt