fbpx

Mentaal en Fysiek fit op je werk!

Heeft u een klachtenpatroon waarbij een combinatie van fysieke, mentale en/of sociale klachten een rol spelen dan bent u bij het multidisciplinair team van LifeStyle health & prevention Weert op het juiste adres. Vanuit een brede intake (Fysiek en Mentaal) wordt in kaart gebracht welke factoren bij uw klachten een belangrijke rol spelen.

Samen met u wordt er gekeken of, en zo ja, welke vorm van revalidatie passend is om u optimaal te begeleiden. Het einddoel is dat u zelf de regie neemt en weer balans ervaart tussen uzelf, privé en het werk!

Arbeidsrevalidatie Multidisciplinair is gespecialiseerd in het begeleiden van bijvoorbeeld:

  • Angst-, stress en spanningsklachten
  • Traumatische ervaringen / PTSS bijv. na een auto-ongeval
  • KANS (klachten, arm-nek-schouder) door repeterende of statische belasting
  • Chronische pijnklachten zoals bijv. fibromyalgie
  • Herstel na een hernia-operatie
  • Rug- en / of nekklachten na een trauma, ongeval

Werkwijze Arbeidsrevalidatie Multidisciplinair bij LifeStyle health & prevention Weert

Arbeidsrevalidatie Multidisciplinair start altijd met een intake met een fysiek deel (arbeidstherapeut) en een mentaal deel  (arbeid gespecialiseerd Psycholoog). Het vertrekpunt van de revalidatie is uw vraagstelling en die van de opdrachtgever (bijv. werkgever, arbodienstverlener of verwijzende instantie). Vervolgens volgt er een advies en een interventievoorstel op maat.
Arbeidsrevalidatie Multidisciplinaire begeleiding bestaat uit meerdere begeleidingsmethoden zoals: pijneducatie, fysieke trainingen, arbeidsvaardigheden, ontspanning,  herstelmanagement, cognitieve gedragstherapie (CGT), EMDR (Eye Movement Desensitisantion Reprocessing en Acceptance and Commitment Therapy (ACT).

Tijdens het gehele revalidatie project wordt privacy/AVG in de communicatie gewaarborgd. Na aanmelding kunt u binnen 48 uur bij ons terecht voor Arbeidsrevalidatie Multidisciplinair. De kosten worden in de regel vergoed door de opdrachtgever.

Neem contact met ons op voor meer informatie en/of om u aan te melden voor Arbeidsrevalidatie Multidisciplinair bij LifeStyle health & prevention Weert.

Chris van de Groes
Fysio-manueeltherapeut, Arbeidstherapeut
Reïntegratietherapeut

Paul Broens
Fysiotherapeut, Arbeidstherapeut

Reïntegratietherapeut

Luciënne Jacobs
Fysiotherapeut, Arbeidstherapeut
Reïntegratietherapeut

Wij helpen u graag, bel: 0495-543710 of mail info@fysiolifestyleweert.nl

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt