fbpx

Gezond en fit bij FysioLifeStyle Weert

Bij FysioLifeStyle Weert staat kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel. Onze fysiotherapeuten zijn allen BIG geregistreerd en staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Wij zijn een betrokken, professionele, deskundige, doelgerichte en actieve praktijk en werken respectvol en met zorg met onze cliënten.

Wat u van ons kunt verwachten staat in onze praktijkinformatie. Wij wijzen u ook graag op onze privacyverklaring.

FysioLifeStyle Weert is aangesloten bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie. Meer informatie over Keurmerk is te vinden op www.keurmerkfysiotherapie.nl.

Mocht u toch niet tevreden zijn, een verbeterpunt of klacht hebben, dan waarderen wij het als u ons dit vertelt. Wij nemen uw mening of klacht zeer serieus. U kunt uw melding telefonisch of schriftelijk bij ons kenbaar maken. Wij gaan graag met u in gesprek en hopen zo tot een oplossing te komen. Mocht uw klacht desondanks niet naar uw tevredenheid opgelost zijn, dan kunt u formeel een klacht indienen.

Klik hier voor meer informatie.

Maatschapsleden

Paul Broens
Maatschapslid | Fysiotherapeut
Re-integratietherapeut
Registeradviseur Integraal GezondheidsManagement
Leefstijlcoach
ParkinsonNet therapeut
Golffysiotherapeut (GPA)
Ademtherapeut
Covid revalidatie

BIG: 69033291404

Meer info

In 1987 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Grotere vervolgstudies die ik gedaan heb zijn: Osteopathie, Sportfysiotherapie, Bedrijfsfysiotherapie, Motivational Interviewing, Ademhalingscoaching, Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid en Kinaesthetics.

Binnen Fysio LifeStyle Weert ben ik vooral werkzaam op het gebied van:

  • Arbeidsrevalidatie
  • Fysieke belasting en belastbaarheid o.a. opleiden ergocoaches
  • Ergonomie en Duurzaam Inzetbaarheid vraagstukken
  • Vitaliteitscoaching
  • Ontspanning middels ademhalingscoaching
  • Gering belastende transfer-methodieken in de zorg, volgens de methode Niveb-Kinaesthetics

Ik benader de cliënt, klant, werknemer holistisch. Dit betekent dat ik samen met de klant breed kijk naar de klachten en of het probleem. De begeleiding, coaching, behandeling is gericht op zelfherstel en zelfredzaamheid zodat cliënten, klanten weer lekker in hun vel komen te zitten.

Daarnaast ben ik maatschappelijk actief als lid van de kerngroep van het platform Weert in Beweging en als ambassadeur van Positeieve Gezondheid.

Chris van de Groes
Maatschapslid | Fysiotherapeut
Manueel therapeut
Re-integratietherapeut
Oncologiefysiotherapie
Dry Needling

BIG: 39041786104

Meer info

Ik heb na het voortgezet onderwijs achtereenvolgens de studies Fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd (1993), Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort (1997) en vele studies omtrent arbeidsfysiotherapie en manuele technieken (o.a. Mulligan) gedaan. Ik ben erg geïnteresseerd in het achterhalen van de oorzaak van de klachten, dus het zoeken en oplossen van de onderliggende oorzaak t.g.v. verstoorde biomechanica.

Daarnaast werk ik graag in een multidisciplinair team om mensen met chronische pijnklachten te helpen de eigen regie over hun leven weer terug te krijgen.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en ben ik veel te vinden in de sporthal. Ik kijk graag handbalwedstrijden bij HV Rapiditas en ik ben actief binnen de technische afdeling van de vereniging. Het begeleiden bij het verminderen en oplossen van blessures kan hierbij niet achter blijven.

Luciënne Jacobs-Bogers
Maatschapslid | Fysiotherapeut
Re-integratietherapeut
Echografie | Shockwave
ClaudicatioNet therapeut
Hartrevalidatie
Dry Needling
Covid revalidatie

BIG: 39033184904

Meer info

Ik ben in 1988 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd. Na 14 jaren ervaring in particuliere praktijken ben ik sinds 2002 werkzaam bij LifeStyle health & prevention Weert. Vanaf 2011 ben ik mede-eigenaar. Ik gebruik in mijn behandelingen een directe aanpak waarbij ik een duidelijk beeld wil krijgen van de onderliggende oorzaak van de klacht. Hierbij stem ik samen met de cliënt behandeldoelen af en geef ik direct informatie over hetgene u kunt verwachten in herstel. “Het leven is 10% wat je overkomt en 90% hoe je erop reageert”.

Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, tennis en skiën. Bij mij past de quote omdat ik nastreef dat iedereen, met zijn of haar mogelijkheden, zo optimaal en zo lang mogelijk kan bewegen. Mijn visie is dat met bewegen ook tot op hoge leeftijd gezondheidswinst behaald moet kunnen worden.

In de loop van de jaren heb ik diverse cursussen en specialisaties gevolgd op het gebied van manuele therapie, schouder, hartrevalidatie, bekkenproblematiek, arbeidsfysiotherapie, ergonomie en motiverende gespreksvoering. Hierdoor heb ik een brede aanpak met diversiteit in het inzetten van verschillende behandelmogelijkheden.

Danny Doré-Callewaert
Maatschapslid | Fysiotherapeut
Longfysiotherapeut
Sportfysiotherapie
Echografie | Shockwave
Hartrevalidatie
Dry Needling
Covid revalidatie

 

 

BIG: 69912932204

Medewerkers

Meer info

Ik ben sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut bij LifeStyle health & prevention Weert. Mijn aandachtsgebied ligt bij de sport. Binnen de fysiotherapie houd ik me dan ook voornamelijk bezig met de sportende mens. Ik begeleid een variërende groep patiënten van jong tot oud. Ook verzorg ik samen met een aantal collega’s begeleiding bij sportclubs zoals FC ODA. Mijn doel is om een sporter van recreatief tot topsporter zo snel mogelijk zijn sport te laten hervatten op een verantwoorde manier. En diegene dan ook te begeleiden van behandelkamer tot veld/zaal. Zelf zoek ik de uitdaging binnen het sporten met snowboarden, wakeboarden en ijshockey.

Marly Broens-Schroeten
Managementondersteuning

Meer info

Ik werk al diverse jaren bij Fysio LifeStyle Weert. Ik hou me o.a. bezig met kwaliteitsbeleid, contracten met zorgverzekeraars, declaraties van de fysiotherapie en ik ondersteun het management op allerlei gebieden. “I’m not a perfectionist but I like to feel that things are done well.” Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig om al uw eventuele vragen over vergoedingen fysiotherapie, facturen en declaraties zo goed mogelijk voor u te beantwoorden. Laat u het weten als ik iets voor u kan doen?

Inge Jansen-Groenen
Secretariaat

Sandy Bekelaar-Verheggen
Secretariaat

Meer info

Sinds 2012 ben ik met veel plezier parttime werkzaam op het secretariaat van Fysio LifeStyle Weert. De administratieve en secretariële taken die ik hier uitvoer zijn zeer divers maar dat maakt deze functie juist zo uitdagend en interessant. De slogan “Wacht niet op een goede dag, maar probeer er zelf een te maken!” sluit dan ook volledig aan bij de manier waarop ik mijn werk binnen Fysio LifeStyle Weert kan uitvoeren.

Ik probeer ervoor te zorgen dat elk contact met cliënten hen een tevreden en vertrouwd gevoel geeft. Onlangs heb ik een cursus motivational interviewing gevolgd om onze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Verder verricht ik ook ondersteunende werkzaamheden voor mijn collega’s om voor hen de dag zo goed mogelijk te laten verlopen.

Heeft u vragen of wenst u informatie, dan is het secretariaat uw eerste aanspreekpunt. Dus kom gerust een keertje langs of bel. Ik help u graag!

Ilvy Rehling
Fysiotherapeut
Sport/houdingsklachten bij pubers/jongvolwassenen
Psychosomatische/stressklachten
Ademhalingsproblematiek

BIG: 49911140804

Kevin Hendrix
Fysiotherapeut | Osteopaat
Dry Needling
Covid revalidatie
Blood Flow Restriction

BIG: 29925060304

Milan Broens
Fysiotherapeut
Manueel therapeut i.o.
Dry Needling

BIG: 19929834704

Meer info

Julius Herveille
Fysiotherapeut
Dry Needling

BIG: 69930206804

Kim de Hoo
Fysiofitness trainer

Meer info

Ik ben sinds augustus 2019 twee dagen per week werkzaam op het secretariaat van Fysio LifeStyle Weert.

Een leuke afwisselende baan waar niet alle dagen hetzelfde zijn. Voor mij is het plezier hebben in mijn werk met daarbij ook een leuk en gezellig contact met collega’s en cliënten één van de speerpunten. Daar sluit mijn levensmotto “Lach zolang je leeft, want je leeft zolang je lacht.” geheel bij aan.

Op dinsdag en donderdag ben ik uw eerste aanspreekpunt. Dus mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op. Ik sta u graag te woord.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt