Maatschapsleden

Paul Broens

Paul Broens
Maatschapslid | Fysiotherapeut | Re-integratietherapeut
Registeradviseur Integraal GezondheidsManagement

Meer info

In 1987 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Grotere vervolgstudies die ik gedaan heb zijn: Osteopathie, Sportfysiotherapie, Bedrijfsfysiotherapie, Motivational Interviewing, Ademhalingscoaching, Register Consultant Duurzame Inzetbaarheid en Kinaesthetics.

Binnen Fysio LifeStyle Weert ben ik vooral werkzaam op het gebied van:

  • Arbeidsrevalidatie
  • Fysieke belasting en belastbaarheid o.a. opleiden ergocoaches
  • Ergonomie en Duurzaam Inzetbaarheid vraagstukken
  • Vitaliteitscoaching
  • Ontspanning middels ademhalingscoaching
  • Gering belastende transfer-methodieken in de zorg, volgens de methode Niveb-Kinaesthetics

Ik benader de cliënt, klant, werknemer holistisch. Dit betekent dat ik samen met de klant breed kijk naar de klachten en of het probleem. De begeleiding, coaching, behandeling is gericht op zelfherstel en zelfredzaamheid zodat cliënten, klanten weer lekker in hun vel komen te zitten.

Daarnaast ben ik maatschappelijk actief als lid van de kerngroep van het platform Weert in Beweging en als ambassadeur van Positeieve Gezondheid.

Chris van de Groes

Chris van de Groes
Maatschapslid | Fysiotherapeut | Manueel therapeut
Re-integratietherapeut

Meer info

Ik heb na het voortgezet onderwijs achtereenvolgens de studies Fysiotherapie aan de Hogeschool Zuyd (1993), Manuele Therapie aan de SOMT in Amersfoort (1997) en vele studies omtrent arbeidsfysiotherapie en manuele technieken (o.a. Mulligan) gedaan. Ik ben erg geïnteresseerd in het achterhalen van de oorzaak van de klachten, dus het zoeken en oplossen van de onderliggende oorzaak t.g.v. verstoorde biomechanica.

Daarnaast werk ik graag in een multidisciplinair team om mensen met chronische pijnklachten te helpen de eigen regie over hun leven weer terug te krijgen.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin en ben ik veel te vinden in de sporthal. Ik kijk graag handbalwedstrijden bij HV Rapiditas en ik ben actief binnen de technische afdeling van de vereniging. Het begeleiden bij het verminderen en oplossen van blessures kan hierbij niet achter blijven.

Luciënne Jacobs

Luciënne Jacobs-Bogers
Maatschapslid | Fysiotherapeut
Re-integratietherapeut

Meer info

Ik  ben in 1988 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd. Na 14 jaren ervaring in particuliere praktijken ben ik sinds 2002 werkzaam bij LifeStyle health & prevention Weert. Vanaf 2011 ben ik mede-eigenaar. Ik gebruik in mijn behandelingen een directe aanpak waarbij ik een duidelijk beeld wil krijgen van de onderliggende oorzaak van de klacht. Hierbij stem ik samen met de cliënt behandeldoelen af en geef ik direct informatie over hetgene u kunt verwachten in herstel. “Het leven is 10% wat je overkomt en 90% hoe je erop reageert”.

Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen, tennis en skiën. Bij mij past de quote omdat ik nastreef dat iedereen, met zijn of haar mogelijkheden, zo optimaal en zo lang mogelijk kan bewegen. Mijn visie is dat met bewegen ook tot op hoge leeftijd gezondheidswinst behaald   moet kunnen worden.

In de loop van de jaren heb ik diverse cursussen en specialisaties gevolgd op het gebied van manuele therapie, schouder, hartrevalidatie, bekkenproblematiek, arbeidsfysiotherapie, ergonomie en motiverende gespreksvoering.  Hierdoor heb ik een brede aanpak met diversiteit in het inzetten van verschillende behandelmogelijkheden.

Medewerkers

Marly Broens-Schroeten
Secretariaat

Meer info

Ik werk al diverse jaren bij Fysio LifeStyle Weert. Ik hou me o.a. bezig met kwaliteitsbeleid, contracten met zorgverzekeraars, declaraties van de fysiotherapie en ik ondersteun het management op allerlei gebieden. “I’m not a perfectionist but I like to feel that things are done well.” Ik ben op maandag, dinsdag en donderdag aanwezig om al uw eventuele vragen over vergoedingen fysiotherapie, facturen en declaraties zo goed mogelijk voor u te beantwoorden. Laat u het weten als ik iets voor u kan doen?

Pauline Kneepkens-Jacobs

Pauline Kneepkens-Jacobs
Algemeen Fysiotherapeut
Bewegingswetenschapper MSc.

Meer info

“Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.”

Als fysiotherapeut probeer ik met de cliënt mee te denken naar oplossingen waarbij jezelf, evt. met hulp, de doelstellingen opstelt en ik als een coach meedenk hoe we deze kunnen bereiken. Ik ben geïnteresseerd in het menselijk lichaam en hoe het allemaal werkt. Vanuit een brede achtergrond en met kwaliteit hoog in het vaandel pakken we de klacht aan. Ik vind het interessant om samen uit te zoeken wat er voor nodig is om de stand van de zeilen te veranderen. Met deze gedachte zie ik veel chronische aandoeningen als COPD, Astma en Diabetes Melitus type II. Hiervoor heb ik onder andere een leefstijladviseur opleiding gedaan en communicatieopleidingen. Ook heb ik een extra interesse in schouderproblematiek en ben ik volgens het Mulligan Concept geschoold in allerlei soorten klachten aan gewrichten zoals nek en rug.

Met deze achtergrond en praktijkervaring probeer ik daarnaast studenten op te leiden tot goede fysiotherapeuten. Maar deze studenten houden mij ook kritisch op mijn eigen handelen en hierdoor ben ik een betere therapeut in de praktijk!

Ik ben twee dagen in de week werkzaam bij Fysio LifeStyle Weert op maandag en donderdag. Daarnaast ben ik twee dagen per week werkzaam als docent fysiotherapie op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik zie jullie snel!

Kirstie Boelaars

Kirstie Boelaars
Algemeen Fysiotherapeut
ClaudicatioNet therapeut

Meer info

Ik ben een gedreven en enthousiaste zorgprofessional met een brede interesse en een gezonde ambitie. Ik heb een positieve houding, groot inlevingsvermogen en ik wil dat iedereen de aandacht krijgt die hij/zij nodig heeft. Dit alles in combinatie met een dosis humor zijn voor mij belangrijke kernwaarden. Ik bied een persoonsgerichte, proactieve aanpak met transparante communicatie.

Ik ben in 2016 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Avans Hogeschool te Breda. Vanaf 2017 ben ik gespecialiseerd in het geven van GLT (gesuperviseerde looptherapie) bij cliënten met claudicatio intermittens (etalagebenen). Tevens heb ik de Mulligan Manual Therapy Concept succesvol afgerond en heb ik veel affiniteit met wervelkolomproblematieken.

“Life is like riding a bicycle. To keep the balance, you must keep moving!”

Danny Doré

Danny Doré-Callewaert
Algemeen Fysiotherapeut
Sportfysiotherapeut

Meer info

Ik ben sinds 2010 werkzaam als fysiotherapeut  bij LifeStyle health & prevention Weert. Mijn aandachtsgebied ligt bij de sport. Binnen de fysiotherapie houd ik me dan ook voornamelijk bezig met de sportende mens.  Ik begeleid een variërende groep patiënten van jong tot oud. Ook verzorg ik samen met een aantal collega’s begeleiding bij sportclubs zoals FC ODA. Mijn doel is om een sporter van recreatief tot topsporter zo snel mogelijk zijn sport te laten hervatten op een verantwoorde manier. En diegene dan ook te begeleiden van behandelkamer tot veld/zaal. Zelf zoek ik de uitdaging binnen het sporten met snowboarden, wakeboarden en ijshockey.

Sandy Bekelaar

Sandy Bekelaar
Secretariaat

Meer info

Sinds 2012 ben ik met veel plezier parttime werkzaam op het secretariaat van Fysio LifeStyle Weert. De administratieve en secretariële taken die ik hier uitvoer zijn zeer divers maar dat maakt deze functie juist zo uitdagend en interessant. De slogan “Wacht niet op een goede dag, maar probeer er zelf een te maken!” sluit dan ook volledig aan bij de manier waarop ik mijn werk binnen Fysio LifeStyle Weert kan uitvoeren.

Ik probeer ervoor te zorgen dat elk contact met cliënten hen een tevreden en vertrouwd gevoel geeft. Onlangs heb ik een cursus motivational interviewing gevolgd om onze cliënten nog beter van dienst te kunnen zijn. Verder verricht ik ook ondersteunende werkzaamheden voor mijn collega’s om voor hen de dag zo goed mogelijk te laten verlopen.

Heeft u vragen of wenst u informatie, dan is het secretariaat uw eerste aanspreekpunt. Dus kom gerust een keertje langs of bel. Ik help u graag!

Aemy den Hollander

Aemy den Hollander
Algemeen Fysiotherapeut

Meer info

Hallo!

Mijn naam is Aemy den Hollander.

Fysiotherapeut sinds augustus 2010  en inmiddels bezig met het afronden van mijn Master Manuele Therapie.

Motivatie: Dankbaarheid van je cliënt die zonder medische hulp zijn dagelijks leven weer kan oppakken.

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sporten en lekker eten. Je vindt me dan ook regelmatig op de golfbaan, in de crossfitbox of…. in de keuken.

Waar ik in geloof? “Be the best person you can be!” Beter kun je het niet doen.

Kevin Hendrix

Kevin Hendrix
Algemeen Fysiotherapeut | Osteopaat i.o.

Meer info

Ik ben in de zomer van 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan Zuyd Hogeschool te Heerlen. In 2019 ben ik gestart met de opleiding Osteopathie aan de IAO te Zeist. In mijn vrije tijd doe ik fitnessen en spreek ik graag af met vrienden. Vroeger heb ik altijd gevoetbald, maar na het tweemaal afscheuren van mijn voorste kruisband ben ik hiermee gestopt. Men zegt weleens “Ieder nadeel heeft zijn voordeel.” Door de eerste revalidatie ben ik in aanraking gekomen met fysiotherapie en hieruit is de interesse voor het vak ontstaan. Wat ik zo leuk vind aan het vak is dat ik actief met mensen bezig ben en dat ik mensen daadwerkelijk kan helpen met hun klachten.

Milan Broens
Fysio-Fitness instructeur | Fysiotherapeut i.o.

Meer info
Kevin van Hoeven

Kevin van Hoeven
Algemeen Fysiotherapeut

Meer info

Na mijn opleiding tot sport- en bewegingscoördinator te hebben afgerond in 2007, ben ik doorgegaan met de opleiding Fysiotherapie aan de Hogeschool Rotterdam. Hier ben ik in 2011 van afgestudeerd en vervolgens ben ik nog 6 jaar in Rotterdam en omgeving werkzaam geweest. In 2017 ben ik naar Weert verhuisd. Na een tijdje in Duitsland te hebben gewerkt, werk ik nu sinds 2019 bij Fysio LifeStyle Weert.

Ik heb de volgende cursussen succesvol afgerond: Leefstijl coaching, Motivational interviewing, Medical taping en Dry needling.

Mijn eigen sportieve achtergrond en interesse ligt in de zwemsport en in het hardlopen. In de zwemsport ben ik ook 10 jaar als trainer van de jeugd actief geweest.

“Ken jezelf, wees jezelf, blijf jezelf en verander!”

Inge Jansen-Groenen
Secretariaat

Meer info

Ik ben sinds augustus 2019 twee dagen per week werkzaam op het secretariaat van Fysio LifeStyle Weert.

Een leuke afwisselende baan waar niet alle dagen hetzelfde zijn. Voor mij is het plezier hebben in mijn werk met daarbij ook een leuk en gezellig contact met collega’s en cliënten één van de speerpunten. Daar sluit mijn levensmotto “Lach zolang je leeft, want je leeft zolang je lacht.” geheel bij aan.

Op dinsdag en donderdag ben ik uw eerste aanspreekpunt. Dus mocht u vragen hebben of een afspraak willen maken, neemt u gerust contact op. Ik sta u graag te woord.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
X