fbpx

Gezond beweeglijk met FysioFitness

Wilt u zelfstandig bewegen, sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut dan bent u bij Fysio LifeStyle Weert op het juiste adres. FysioFitness heeft als hoofddoel dat klanten op hun eigen niveau, met of zonder klachten, samen kunnen bewegen. De fysiotherapeut is bij uitstek de bewegingsdeskundige die altijd in de buurt is om samen met u, uw persoonlijk beweegprogramma, te maken en te begeleiden. FysioFitness is een zeer geschikte beweegactiviteit om klachten te voorkomen en uw fitheid optimaal te houden.

Werkwijze FysioFitness bij Fysio LifeStyle Weert

FysioFitness start altijd met een persoonlijke analyse en fysieke testen zodat de fysiotherapeut zowel uw beperkingen, als mogelijkheden en uw wensen/doelen in beeld heeft. Vervolgens maakt de fysiotherapeut een beweegprogramma op maat. Dit programma wordt regelmatig bijgesteld in overleg met de fysiotherapeut. De FysioFitness lessen vinden plaats in groepsverband (sociaal aspect) en iedere groep wordt door “de eigen” fysiotherapeut begeleid. Dit bevordert de kwaliteit van de begeleiding daar de fysiotherapeut op de hoogte is van uw mogelijkheden en doelstellingen. Naast de trainingen binnen (indoor) zijn er ook twee buitentrainingen (outdoor).

Met betrekking tot de contributie van FysioFitness kunt u kiezen uit een maand-, kwartaal- of jaarabonnement. Er zijn diverse trainingstijden overdag, ’s avonds en op zaterdag. Bekijk de informatie over de FysioFitness tarieven en FysioFitness trainingstijden van Fysio LifeStyle Weert.

Voorbeelden van beweegdoelen van klanten die bij de FysioFitness van Fysio LifeStyle Weert begeleid worden:

  • Voorkomen van rugklachten t.g.v. slijtage, bijv. stabiliteitstraining
  • Stok achter de deur om wekelijks te bewegen
  • Trainen van stabiliteit knie
  • Vergroten van kracht in de schouders
  • Voortzetten fysieke training na hartrevalidatie
  • Evenwichtstraining om vallen te voorkomen
  • Conditie onderhouden na longproblemen

Neem gerust vrijblijvend contact op bij vragen over FysioFitness bij Fysio LifeStyle Weert.

Inge Jansen-Groenen
Secretariaat

Wij helpen u graag, bel: 0495-543710 of mail info@fysiolifestyleweert.nl

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt