Fit en vitaal aan het werk met bedrijfsfitness

Regelmatig bewegen en ontspannen is goed voor u. U voelt zich o.a. fitter, heeft meer energie en het risico op chronische ziekten neemt af. Ook werkgevers zien het belang steeds meer in. Bedrijfsfitness wordt dan ook steeds meer gebruikt als secundaire arbeidsvoorwaarde. Zo zijn er werkgevers die rechtstreeks bij Fysio LifeStyle Weert bedrijfsfitness inkopen voor hun medewerkers. Ook zijn er werkgevers die lid zijn van een netwerk van bedrijfsfitness waardoor er een fiscaal voordeel (ongeveer 40%) ontstaat . Bedrijfsfitness Nederland en bedrijfsfitness benVitaal zijn hier voorbeelden van. Wilt u zelfstandig bewegen, sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut dan bent u bij Fysio LifeStyle Weert op het juiste adres. Bedrijfsfitness heeft als hoofddoel dat klanten op hun eigen niveau, met of zonder klachten, samen kunnen bewegen.

Werkwijze Bedrijfsfitness bij Fysio LifeStyle Weert

Bedrijfsfitness start altijd met een persoonlijke analyse en fysieke testen zodat de fysiotherapeut zowel uw beperkingen, als mogelijkheden en uw wensen/doelen in beeld heeft. Vervolgens maakt de fysiotherapeut een beweegprogramma op maat. Dit programma wordt regelmatig bijgesteld in overleg met de fysiotherapeut. De bedrijfsfitness lessen vinden plaats in groepsverband (sociaal aspect) en iedere groep wordt door “de eigen” fysiotherapeut begeleid. Dit bevordert de kwaliteit van de begeleiding daar de fysiotherapeut op de hoogte is van uw mogelijkheden en doelstellingen. Naast de trainingen binnen (indoor) zijn er ook buitentrainingen (outdoor).

Met betrekking tot de contributie van bedrijfsfitness kunt u kiezen uit een maand-, kwartaal- of jaarabonnement. Er zijn diverse trainingstijden overdag, ’s avonds en op zaterdag. Bekijk ook de informatie over de FysioFitness tarieven en FysioFitness trainingstijden van Fysio LifeStyle Weert.

Voorbeelden van beweegdoelen van klanten die bij de FysioFitness van Fysio LifeStyle Weert begeleidt worden:

  • Voorkomen van rugklachten t.g.v. slijtage, bijv. stabiliteitstraining
  • Verbeteren conditie
  • Trainen van stabiliteit knie
  • Vergroten van kracht in de schouders
  • Voortzetten fysieke training na hartrevalidatie

Neem gerust vrijblijvend contact op bij vragen over bedrijfsfitness bij Fysio LifeStyle Weert.

Sandy Bekelaar

Sandy Bekelaar
Secretariaat

Wij helpen u graag, bel: 0495-543710 of mail info@fysiolifestyleweert.nl

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
X