fbpx

WVM Bedrijfsartsen: partner in huis van Fysio LifeStyle Weert

Arbodienstverlening en rijbewijskeuringen.

WVM Bedrijfsartsen is een ISO-gecertificeerde arbodienst, die zich samen met u inzet voor de medische aspecten van de zorgplicht van werkgevers. Of het nu gaat om preventie, verzuimbegeleiding of re-integratie, WVM bedrijfsartsen zorgt ervoor dat u zo goed mogelijk op uw personeel kunt terugvallen.

Zij leveren maatwerk en houden van korte, snelle lijnen en snel reageren. Kwaliteit en continuïteit zijn bij WVM Bedrijfsartsen dan ook verzekerd. Zij werken met passie en creativiteit samen met u aan een optimale inzetbaarheid, beschikbaarheid en vitaliteit van uw medewerkers.

Voor meer informatie of vragen bekijk de website of stuur een mail naar de accountmanager van WVM Bedrijfsartsen mevr. Odin Westen.

Afspraak op locatie van Fysio LifeStyle Weert

De WVM Bedrijfsartsen zijn eenmaal per 14 dagen op de maandagmiddag op de locatie van Fysio LifeStyle Weert aanwezig.  Indien u een afspraak heeft op locatie Houtstraat 12 te Weert neem dan plaats in de wachtkamer van de fysiotherapie van FysioLifeStyle Weert. Uw bedrijfsarts zal u hier ophalen.

WVM Bedrijfsartsen zorgen zelf voor de planning van hun cliënten. Correspondentie hierover loopt dan ook alleen via de accountmanager mevr. Odin Westen.

Neem contact op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt